Белогородка

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Белогородка » Спорт » ФК "Білгород"

ФК "Білгород"

Сообщений 61 страница 90 из 103

Опрос

Для Вас ФК «Білгород» -
просто чемпионы!

9% - 1
команда лучших футболистов в с. Белогородка.

0% - 0
дворовая команда.

18% - 2
неуклюжие старики и молодежь, которые не умеют играть!

63% - 7
а шо це?

9% - 1
Голосов: 11

61

KDST написал(а):

Нічого - незабаром Білогородка почне грати все краще і краще! :ole:

Когда были хорошие парни, которые хотели играть, их наоборот гнали в шею. Так что ФК "Білгород" в лучшем случае останется на своем прежнем месте. Вот такое мое мнение!!!  :ole:  :pardon:

0

62

...хороших би не гнали...

0

63

Хороший ти наш... кого це ти маєш на увазі?)))

0

64

Yamakasi написал(а):

Когда были хорошие парни, которые хотели играть, их наоборот гнали в шею. Так что ФК "Білгород" в лучшем случае останется на своем прежнем месте. Вот такое мое мнение!!!  :ole:

Хтось ще так думає? Можливо зробимо ставки? Чи хоча б прогнози?

0

65

Весна на носу скоро будет начинаться роенный чемпионат с футбола! Мне интересно кто в этом сезоне с игроков будет подавать заявку в команду ФК «Білгород»?

0

66

Уйдет ли кто-то в новую команду, которая пока только в проекте наших смельчаков?

0

67

Можу сказати точно - мене в ФК "Білгород" ви не побачите! ))

0

68

Напугав...
Вот потому то ФК "Білгород" и будет проигрывать!!!

0

69

KDST написал(а):

Можу сказати точно - мене в ФК "Білгород" ви не побачите! ))

Может пойди пускай они порадуются победам!!!

0

70

:D  Ти тільки но глянь - то не я випадково побіг? =)

0

71

На цей рік Білогородка в якій лізі буде грати? Чи в декількох, як раніше? Хто там шарить?

0

72

Недавно один гравець мені сказав: "У нас хароша команда! Хватить нам позориться в третій лізі! Пора вигравать... Вєчна проблєма із воротніком!.."
Судячи із його слів ФК "Білгород" буде грати в третій лізі із серйозними намірами...

0

73

KDST написал(а):

Судячи із його слів ФК "Білгород" буде грати в третій лізі із серйозними намірами...

Ага из серьезными намерениями! Например не вылететь с третей лиги! :D

0

74

:D Corsair, тобі потрібно анекдоти писати... І справді - якщо склад команди залишиться таким же (та ще й без декількох молодих хлопців), то краще грати вони навряд чи стануть!

0

75

KDST, не  хвилюйся! На цей рік скільки молодих в основі і резерві буде, що мало не покажеться!

0

76

В мене прямо коліна трясуться... Та не радуйся так Trotil, бо не від хвилювання - а від того що хочу всіх рвати на футбольному полі)))

0

77

Я також!!!

0

78

Аж моторошно стає, як подумаю що буде, якщо ми із тобою зустрінемося на одному полі в різних командах! Дуже хотілося б щоб цього не сталося!  :)

0

79

Trotil, так вчом дело іди і треніруй, і будуть всі сидіть дома як і ти....

0

80

Flak написал(а):

Trotil, так вчом дело іди і треніруй, і будуть всі сидіть дома як і ти....

Я ж казав: я не тренер!!!

0

81

Новий сезон! І знову футбол!
Із-за збільшення команд в нашому районі, цей сезон починається раніше. Друга ліга стартує вже наступної неділі.
Як почне сезон ФК «Білгород» одному … відомо. Петрівський віддав команду під опіку Дєда. Як і минулого сезону, гратимуть за третю лігу. Як покаже себе нова команда? Хто буде грати в основному складі?.. Кому цікаво і хто розуміється на «політиці» Білогородського футболу, висловіть свою точку зору…

0

82

Я думаю галимо как ни когда...
А почему ты написал новая команда??? Ее склад что карденально поменялся???

0

83

Покищо ти правий на всі сто! сьогодні зіграли першу гру вдома проти Боярки і програли із рахунком 0:1. Хоча там нікому було програвати. Із новеньких були тільки два пацика, яких ніби запросив Петрівський. А все інше те ж саме... нічого розповідати... всі й так добре розуміють!

0

84

Вылаживайте когда и где игры у ФК "Білгород"...
Так хочется прийти посмотреть)))

0

85

4 травня о 13:00 ФК "Білгород" грає у себе вдома. Приходимо на "Колос" та вболіваємо... Це буде щось :D

0

86

А какой счет??? Наверное Белогородка проипала...

0

87

Як я вже казав - це було щось. Команда ледве зібралася. І зібралася лише із молодих гравців. І результат, як кажуть - "на око".
За перші хвилини гри Білгород наклепав супернику три гола. Суперники практично не створювали моментів. Перший гол, який вони забили, воротар зупинив практично на лінії воріт. Але цей м"ч все ж таки зарахували. А другий свій м"яч вони також занесли у ворота. Стояв би на воротах не дідок, то нічого б взагалі не забили. Але все ж матч закінчився із рахунком 3:2.

0

88

Белогородка готовится к игре

0

89

Разминка командф соперников

0

90

Первая атака команды соперников, посмотрите на расположение их игроков
Это же пипец....ну кото их этому научил?)))
Прошу коментируем............
Лучше всего смотреть фоты в натуральной величине, так можно все разглядеть!!!

0

Вы здесь » Белогородка » Спорт » ФК "Білгород"