Белогородка

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Белогородка » Спорт » ФК "Білгород"

ФК "Білгород"

Сообщений 91 страница 103 из 103

Опрос

Для Вас ФК «Білгород» -
просто чемпионы!

9% - 1
команда лучших футболистов в с. Белогородка.

0% - 0
дворовая команда.

18% - 2
неуклюжие старики и молодежь, которые не умеют играть!

63% - 7
а шо це?

9% - 1
Голосов: 11

91

А вот и атака Белогородки. Да хочу сказать в первой половине матча неплохо давили соперников...

+1

92

Вот он штрафной удар, метров с 27. Неплохое исполнение и.....

+1

93

.....удар, под правую штангу, метра полтора от земли. Воротник отбил его себе в девятину.......гол......2:0 Белогородка впереди...
Обратите внимание где мяч, это за одно мгновение до гола!!!!!!!!!!!!

0

94

Вот это я понимаю истинный ценитель футбола!!! Так держать Yamakasi! По больше надо таких фоток с игор нашей сборной! А чего не кто не комментирует??? Или вы все были на этой игре?

0

95

Может кто-то написать расписание тренировок ФК «Білгород»? И когда проходят игры с кем и во сколько? Может будим ездить по других селах и поддерживать свою команду??? :rain:  :flag:

0

96

А як вам сьогоднішня гра ФК Білгород - ФК Дмитрівка, яка закінчилася із рахунком 6:3?
Як воно було видно із "трибун"? Як пояснити, що перший тайм Білогородка виграла із рахунком 3:0, а другий зіграла із рахунком 3:3?

0

97

Игра была очень красивой! Я думаю что игроки ФК Білгород Выиграли только потому что играли очень слаженно и "Ветераны" не позволяли себе никаких всплесков эмоций по отношению к молодежи! А три гола пропустили красивых!!! :yep:

0

98

Завтра (7.06) у восьмому турі на стадіоні "Колос" в с. Білогородка відбудеться гра ФК Білгород - ФК Динамо (Б).
Кому цікаво подивитися - приходимо та вболіваємо!  :flag:

0

99

Початок гри о 14:00 за Київським часом!  :D

0

100

13.09.08 в 11:00 на стадіоні "Колос" розпочнеться гра. Грає ФК Білгород, яка в другому колі не програла ще жодної гри (хоча соперники бували дуже серйозні)... от тільки не знаю проти якої команди будемо грати :mybb:  Всі бажаючі приходьте та вболівайте!

0

101

Привет КДСТ! Когда будет следующая игра в Белогородке???

0

102

Результаты чемпионата по футболу 2008
Третья лига

Подробности можно посмотреть здесь

0

103

Всім привіт, кого не бачив!
Для ФК Білгород цей сезон вже закінчився, і гравці почали "готуватися" до наступного! xD
Команда виступила в цьому сезоні добре, як ніколи, щоправда - окрім останньої гри! Але не все було гладко!.. За те що один гравець грав із червоною карткою, яку отримав у попередній грі, у команди відібрали 6 очків (відняли 2 перемоги та 4 забиті голи, додали 2 поразки та 4 пропущені голи). До цього ФК був на першому місці лище із однією нічиєю. Тільки передостанню гру команда також зіграла в нічию, а останню вперше програла (мабуть через те, що склад був взагалі х...вим)!
Для тих, хто не знав: не так давно було створено офіційний сайт Києво – Святошинська районна федерація футболу!
Тут ви зможете побачити результати чемпіонату і переконатися в моїх словах!

0

Вы здесь » Белогородка » Спорт » ФК "Білгород"