Белогородка

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Белогородка » Флуд » Флуд

Флуд

Сообщений 301 страница 330 из 350

301

KDST написал(а):

Мало того що не в тему, так ти ще й жартів не розумієш! Це що, у модераторів професія флудить?

О… с твоего сообщения я понял, что это у тебя нет чувства юмора! Теперь я все понял! Стоить только раз не поставить душку после слова и KDST сразу принимает все как наезды в свой адрес! Как это он еще не поставил мне минус?))) :D

0

302

KDST написал(а):

Наприклад, перед сном лягаєш у ліжко і починаєш уявляти як ти набираєш на клавіатурі, яким пальцем яку букву натискаєш.

Вы только приставьте, как KDST ложится вечером на кровать и начинает играть в футбол…   
Пишите свои варианты игры KDST с кровавыми подробностями (травмами, ушибами)! Только не забывайте, что все действа проходят на кровати!)))))

0

303

Corsair написал(а):

А чё... у меня такое было когда комп не работал...

+1

304

Я не знаю как ето выглядит, но думаю что смешно! :D

0

305

Corsair, добре що ти хоч прислухався до моєї поради та перейшов у тему "Флуд".

Corsair написал(а):

О… с твоего сообщения я понял, что это у тебя нет чувства юмора! Теперь я все понял! Стоить только раз не поставить душку после слова и KDST сразу принимает все как наезды в свой адрес! Как это он еще не поставил мне минус?)))

По-перше, це ти не мені "лапшу вішай", що ніби ти випадково раз дужку не поставив.
По-друге, ми із тобою не вживу спілкуємося, де можна зрозуміти по міміці – жартує людина чи ні, а по "пластмасі", де потрібно підкреслювати свій емоційний стан як не смайлами, то хоча б дужками.
По-третє, чому ти такий впевнений що я не забув поставити після повідомлення дужку?.. :D

0

306

Prisoner, як справи чом не пишеш?

0

307

Flak, скільки тобі потрібно часу щоб ти прочитав всі теми і розповів нам щось цікаве?)))

0

308

KDST, ти завтра будеш грати в футбол?

0

309

Corsair, а ти шо як лягаеш то в більярд гуляеш під одіялом????

+1

310

Flak написал(а):

KDST, ти завтра будеш грати в футбол?

Звичайно буду! Ти що не читав у темі "Створення нової команди..."?

Flak написал(а):

Corsair, а ти шо як лягаеш то в більярд гуляеш під одіялом????

Красавчиг) :D

0

311

KDST, ти шо заснув?

0

312

KDST, читав. Але це тіки можна про це мріяти...

0

313

Flak написал(а):

KDST, ти шо заснув?

Ні, на гітарі граю :D

0

314

KDST, нажаль мене завтра на футболі не буде...

0

315

Flak написал(а):

KDST, нажаль мене завтра на футболі не буде...

Ти гонеш! А причина?(((

0

316

KDST,  я захворів.

0

317

KDST написал(а):

я бачу, також сподобався EVANESCENC

Это тебе также понравился EVANESCENC! я давно слушал. Еще в 2006году…
А сейчас Apocalyptica слушаю. Они реально рулят! Если кому-то интересно увидеть фото исполнителей попросите, я заброшу на какой-то сайт.

0

318

Corsair написал(а):

Это тебе также понравился EVANESCENC! я давно слушал. Еще в 2006году…

Так ти ж слухав пісні 2006 року :D поки не побачив у мене нові композиції EVANESCENC'а і сказав що треба й собі скачати)))

0

319

Чтото не припонминаю такого… :suspicious:

0

320

А я слухаю evanescence з 2003 року і стверджую, що пишеться назва з буквою "е" в кінці :D

0

321

Зачекай Prisoner, можливо ми про різні групи? :D

0

322

KDST
А хто вас знає)

0

323

Prisoner, ти не в курсі де це адміни подівалися?

0

324

KDST
Один є, просто сюди не заходить, а другий не знаю де.

0

325

KDST написал(а):

Адміни, перевидіть годинник на форумі на годину вперед, бо вони мене вже закумарили

В твоєму профілі є такий пункт настройки, як "Часовой пояс". Там ти можеш перевести свій годинник на форумі на скільки забажаєш.

0

326

Prisoner написал(а):

В твоєму профілі є такий пункт настройки, як "Часовой пояс". Там ти можеш перевести свій годинник на форумі на скільки забажаєш.

:D Та це я вже давно зробив! Просто після 23:00 все рівно на форумі починається новий день.)

+1

327

KDST, як тобі сьогоднішній футбол?

0

328

Відповідь шукай в темі спорту :cheesy:

0

329

Trotil написал(а):

El_Paso, ти з Білогородки?

почти..

0