Белогородка

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Белогородка » Флуд » Флуд

Флуд

Сообщений 121 страница 150 из 350

121

Yamakasi, ти просто гонеш! Я тільки зайшов, а ти вже 4 мінуси Trotilу вліпив, як казав Corsair: «…там где человеку, который находится при здравом уме, даже в голову такое не прейдет!»
Не забудь поскаржитися адміну, що я тебе ображаю! ;)

0

122

Дивлячись на такі картинки на душі прямо "легко" стає...

0

123

KDST написал(а):

Не забудь поскаржитися адміну, що я тебе ображаю!

:D смішно)))

0

124

А тепер на рахунок "каші" на форумі-
прошу зберігати повагу до інших форумчан ,і як ви помітили тут немає теми - "розборки" ,тому відповідно всі непорозуміння поза форум!!! Не дозволяється пригнічувати і "наїжджати" на інших, кожна людина має право висловитися,але це робимо у відповідних темах ,а не де попадеться! Якщо якісь проблеми то все в тему "адміну" або в лічку, і ніхто тут не скаржиться KDST(скаржаться і доповідають лише діти),всі мають право написати про те що їх незадовільняє і я подивлюсь що зможу зробити. На рахунок репутацій то тут робіть що хочете - якщо не хочете мати мінусів то і не ставте їх іншим(на провакації не ведіться).

2  Trotil - отримуєш 1 попередження. Відтепер для тих хто не дотримується правил нормальної поведінки на форумі буде отримувати попердження,при певній кількості попереджень я просто забаню акаунт або IP.Тому майте на увазі всі. Більше ніяких нелепих постів в непідходящих темах!!!

0

125

Дело говоришь Phoenix! Я надеюсь все участники будут обходится без угроз в сторону друг  друга. Я думаю это даже не правило, а элементарное уважение! Вы согласны?

0

126

Trotil вернись - я всё прощу...  ;)

0

127

Corsair написал(а):

Ну это уже переходит все границы обращаться к Prisoner в теме админу!!!

Блін... я так "тащусь" від цього повідомлення, як підставляю замісь Prisoner - "к админу"... якби ви тільки знали!  :D

0

128

KDST написал(а):

Блін... я так "тащусь" від цього повідомлення

Ну ты выдал! :lol:

0

129

Corsair написал(а):

Ну ты выдал!

Щось я тебе взагалі зрозуміти не можу:
Ти не зрозумів прикол?
Тобі він здається не смішним?
Тобі не подобається бо цей прикол складений із твого речення?
Тебе це образило? Але чому не ставиш "-"?
Поясни!

0

130

Всім сім раз подумати, а потім писати!.. Бо на форумі з"явився кілер!=)

0

131

Прикольную историю ты в теме админу написал! Мне лично понравилось. Ты всегда бил мастером писать разные сочинение!

0

132

Corsair написал(а):

Прикольную историю ты в теме админу написал! Мне лично понравилось. Ты всегда бил мастером писать разные сочинение!

Добре що хоч "написав" а не "видумав"!
А пісню пам"ятаєш?))) В електронці є! Хоч викладу?=)

0

133

Кажись помню.))) Если это она.

0

134

А помнишь G.T.A. Ото была жесть! :yes:

0

135

Я продовжував писати ГТА в електронці на робочому столі ще на 98 вікні, але одного разу я замітив що цього файла немає. Тоді я ще нічого не міг вдіяти.((( Бляя... здається я зрозумів - це мабуть діло рук сестри!!!. Пізніше я замічав що на робочому столі з"являлися нові документи, якрлики... Оттакої, завтра розберуся!.. Та що я їй скажу? Що років чотири... та ні, це ж смішно)))

0

136

А FIFA08?

0

137

Хто як дивиться на українізацію форума?

0

138

Trotil написал(а):

А FIFA08?

Блин ты даже не знаешь о чем мы! :lol:

0

139

Trotil написал(а):

Я думаю что форум должен бить на русском языке.     :yes:

0

140

Мне нормально. Пусть каждый пишет так, как ему удобно.

0

141

Corsair написал(а):

Блин ты даже не знаешь о чем мы!

І то правда!

0

142

Trotil написал(а):

Тобто як? Поставити після belogorodka.4bb. - UA?

+1

143

А ты KDST класно придумал!

0

144

Давайте будемо писати на російському, говорити по російському, думати по російському... Наващо нам українська? А Україна???(попрошу не коментувати)

0

145

Trotil написал(а):

Наващо нам українська?

Мы говорим на русском, потому что нам это нравится! Но все являемся патриотами!

0

146

Я б міг би сказати, що нам подобається алкоголь, наркотики і т. д. - але не скажу. Я просто запропонував розмовляти українською і отримав відповідь.

0

147

ну а я буду писати і розмовляти на українській(хоча розмовляю на "суржику")тому що мені так простіше,і я так хочу)))
а про .UA  KDST це ти загнав +1 тобі. а якщо чесно то на юа не вийшло в мене,тому що сервер я знайшов лише тоді з ру.

0

148

Я теж міг би писати на українській, але чомусь мені подобається писати на Російській мові.

0

149

KDST написал(а):

Trotil написал:
Весною все вирішеться. Зимою тільки в хокей грають.
KDST написал:
Краще б ти цього не казав! Ти ж знаєш моє ставлення до футболу!
ФК "Фанат" наприкінці сезону догравав свої матчі саме на снігу!!!
Лови "-"

Каждый человек имеет право высказывать свое мнение. А ты KDST влепил минус Trotil, потому что тебе так захотелось, я думаю что если бы ты не знал его ты бы никогда такого не замутил. Вы же друзья-товарищи. Что же ты делаешь?

0

150

Ти, хрєнов психолог!!!... Звідки ти знаєш що кому я повинен ставити?!
Запам"ятай - я ставлю кому що захочу і тільки за реально написане не зважаючи на те хто він для мене!
Я не керуюся твоїм принципом: "мені поставили "-" - я відповім двома!!!

0

Вы здесь » Белогородка » Флуд » Флуд