Если ты любитель высказываний вроде
хрєнов психолог!!!...
то пиши в личку.
Посмотри в что ты превращаешь форум. Не флейми)))
Белогородка |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Белогородка » Флуд » Флуд
Если ты любитель высказываний вроде
хрєнов психолог!!!...
то пиши в личку.
Посмотри в что ты превращаешь форум. Не флейми)))
Особисто з тобою нам немає більше про що розмовляти!
Те що ти в ЛС написав - "відкрило мені очі" та дало відповідь на всі мої питання!
Дякую тобі за це!!!
Ти повинен гордитися собою - саме думкою про тебе я написав свій підпис!!!
Corsair наведи хоч одну цитату моїх погроз! І якщо хочеш банити мене, то не на 24 години, а назавжди!!!
KDST ты так ничего не понял… :/
Не треба "наїзжать" друг на друга, всім і так все ясно.
Я вже довгенько спостерігаю за погодою на цьому форумі, і не здержусь сказати - нічого смішнішого в житті не бачила!
Люди, ви ж дорослі дядьки, а сваритесь як малі діти в пісочниці, і тикаєте один на одного пальцем. Пора розучитись приймати все так близько до серця і інтелігентно вести себе на загальному тематичному форумі. Якщо вас не влаштовують думки інших, то прийдеться змиритись, тому що немає людей які б думали однаково.
P.S. І не будьте такими злюками. На мою думку, приємніше ставити плюси, ніж мінуси.
А Prisoner права. С кемто пошутиш, а он в серёз принимает. И "-" лепит за шутку.
Ты правильно думаешь BigRonni! Но я думаю что здесь скорей всего присутствует личная неприязнь к человеку, вот KDST и ставит минусы где попало. Ума как у «Друшлака» а еще реактивная кастрюля!:beee:
Ну если есть личная неприязнь к человеку, то на мой взгляд, можна просто игнорировать его. Ето будет правильнее.
Я тут подумал может для активных участников создать тему «разборки»))))
Corsair
Починати треба з себе. Обзиваючи когось, навіть якщо справедливо, нічого не доб'єшся.
А на рахунок теми: ти вважаєш, що це припинить агресію?
Я тож Phoenix у * предлагал, но думаю не надо. А вообще как хочеш.
Я про тему пошутил!) Ты что думала, что я действительно мог создать тему для флейму, да еще в теме за которую отвечаю?
от шутнік Corsair))
Хотя можна создать. Знаеш для чего..........правильно, что б не загрязнять другие темы.
от шутнік Corsair))
Спасибо за комплимент!) А вообще я серьезно отношусь к возложенной на меня ответственности.
Хотя можна создать. Знаеш для чего..........правильно, что б не загрязнять другие темы.
Думаю не стоит. Лучше будем чистить почучуть.
це добре що серйозно відносишся. будь на чеку!))
А бывает, я чеку выдергиваю!))))
Corsair
Ой, вибач, я ж не бачу ту посмішку на твоєму обличчі з якою ти шуткував. Це слова, і кидати їх на вітер не треба.
Пар выпустить?? )))
А бывает, я чеку выдергиваю!))))
ти дивись бо довидьоргуєшся!!!!))
ти дивись бо довидьоргуєшся!!!!))
А я знал, что ты это напишешь!) Мне просто нравится юмор.
ні я не тільки шуткую а й попереджую!сліди за порядком.....
За такое KDST тебе сказал бы «лови минус»!)))
А порядок будет, не сомневайся!
Я всегда на чеку! Флейма не пропущу!
Phoenix написал:
За такое KDST тебе сказал бы «лови минус»!)))
ну на рахунок цього я не впевнений.він мені мінуси не ліпить....я не знаю що у вас там за дружба така шо ви собі ліпите "-" безперервно. точно дитячий садок)треба подзвонити голові села Абрамчуку нехай трошки піска завезе,а то розкидали вже))))
не знаю що у вас там за дружба така шо ви собі ліпите "-" безперервно.
Я к нему не имею никакого отношения. И минусы тож не ставлю!
Вы здесь » Белогородка » Флуд » Флуд