Белогородка

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Белогородка » Новый форум » Админу

Админу

Сообщений 1 страница 25 из 25

1

Это только у меня он лагает или у всех?

0

2

Админам - респект! =)

0

3

ооо.. это другое дело.. спс

Оформление гуд мне нравится..

0

4

спасиб)))давай качай....

0

5

А чего графики так мало?

0

6

Санек, а чего на форуме так мало тем? Когда сайт розкрутете? Или он ещо на разработке?

0

7

1. Мен, какой те графики мало? оО

2. Тем мало.. потому что форум новый.. ему еще и 1 дня нету лол

0

8

Процедура регистрации слишком проста, нет никакой защиты от авторегистраторов, разве что на этот форум никто неполомится!!!

0

9

Админы создайте тему для официального и неофициального сайта Белогородки!!!Нужна обьективная оценка аудитории, поддержка и содействие в развитии сайтов!А пока прошу всех посетить - http://belogorodka.h.com.ua/. Сайт был создан давно и без особых усилий, сейчас пытаюсь раскрутить домен....но не все так просто!Заранее пасиб администрации

0

10

Mini-Maks  это не официальний сайт ,это форум)))тему создадим)

0

11

На форумі вже є прояви корупції! Адміністрацію прошу звернути увагу.

0

12

Корупції? і в чому вона тут проявляється?розкажи точніше.

0

13

Очень много флейма. Налицо выяснение отношения, а также много критики, наездов, споров, они только засоряют темы. А то мы уже перешли на личности и вспомнили старые обиды и противоречия. А также присутствуют пакости. Может ненадо сорить на этом форуме? Но если кто-то думает что это хорошо, пожалуйста продолжайте!!! Феникс что за беспредел? Просьба разобраться. С уважением Yamakasi!

+1

14

Уважаемая администрация!
Что ж это такое, в Белогородке нет девушек? На вашем форуме явно не хватает жесткой сильной руки.)
С наилучшими пожеланиями, оставшаяся в живых

0

15

Yamakasi окей постараюсь.....спочатку розберусь зі своїм інетом....

0

16

Phoenix благодарен за понимание  :thank_you:

+1

17

Phoenix
А где же мое понимание?)

+1

18

Уважаемый администратор! Я прошу принять строжайшие меры по отношению к Trotil,он флудит где попало, даже ставит минусы там где человеку, который находится при здравом уме, даже в голову такое не прейдет! Жду от вас решительных действий. С уважением Corsair.  :thank_you:

+1

19

Prisoner - воно буде!. Якщо зможу то залучу на форум декілька дівчат.

0

20

Ця тема була почищена. Все що не по темі тут  буде одразу видалятись. Тому якщо звертаєтесь в цю тему то звертайтесь зі смислом так щоб адміністрації було все ясно. Якщо є скарага то пишете що за скарага і чимось її підгрунтовуєте- бо все потребує фактів.Тому ніяких думок на рахунок вище написано в цій темі поста не дозволяється.

2 Yamakasi і Corsair все що ви сказали я прийняв до уваги,все це не залишиться безслідно.

+1

21

ЩО ТАКЕ ФОРУМ??? Адмін, що б ти робив, якщо б я критикував твої дії і відповідав би на них "цитатами із інтернету"? Не нагородив би ти мене мінусом? Щодо мінусів: невже щоб комусь поставити мінус, потрібна його згода? І будьте уважні, щоб ви не опинилися на повідку "нав"язлевих ідей". Просто було б не гарно, якби деякі "Кастрюлі" маніпулювали адміністраторами...

+1

22

Блін!.. Trotil! Таке відчуття, ніби ти читаєш мої думки. Я часто замислювався над цим поняттям… Думав - що значить "маніпулювати"?.. Просто брехати чи "заднє місце лизити"? Чи може все разом?
Раніше я часто піддавався маніпуляціям. Одногрупники завжди просили щоб я їм допоміг розв’язати задачу чи щось накреслити, і казали що я краще за викладача пояснив би як розв’язувати ту чи іншу задачу. Також один друзяка завжди казав: "…, зачем ты помогаешь "заучкам" (нашим отличникам)? Они тебе хоть раз помогли?". А я відповідав що не разу їх не просив. Ще в нас є студент, якого трішки недолюблювали… всі казали: "Як йому ставлять четвірки, він же знає не краще за мене". А він майстер із маніпуляції. Коли він тебе щось просить, то відмовити йому дуже складно. І важко зрозуміти де він жартує а де каже правду!
Коли я почав вести щоденник ("ежедневник" – на рос.) то багато що змінилося в мені. В ньому я писав все що відбувалося насправді, а не те про що хтось розповідав. А ще через деякий час, після деяких подій, я відмовився маніпулювати та піддаватися маніпуляціям. Просто кажучи – мені набридло слухати брехню, брехати собі та іншим!
Але все ж таки одногрупнику я трошки піддаюся – важко не допомогти "майстру маніпуляції!")))

+1

23

Сьогодні у одного з наших адмінів праздник. Ну і як ви зрозуміли не в мене)). xBaSaIx - тебе вітає адміністрація і весь форум з днем народження ,і бажає всього найкращого,добре тобі відмітити))  :cool:

0

24

С днюхой тебя еще раз :cool: Всего тебе...ну ты знаеш...
Жалко что я с вами не поехала :((

0

25

Адміни, перевидіть годинник на форумі на годину вперед, бо вони мене вже закумарили :|

0

Вы здесь » Белогородка » Новый форум » Админу